Skip to content Skip to footer

Prezanton:

BREAK

FAST

CLUB

A deshironi që fëmijët tuaj të kenë një bazë në gjuhën Angleze dhe Gjermane duke u argëtuar?

“BREAKFAST CLUB” eshte klub femijesh i realizuar nga The Language Space dhe ka per qellim qe te ofroje femijeve tuaj te mesojne bazen e dy gjuheve te huaja vetem duke luajtuar dhe u argetuar.

Te drejte pjesemarrje kane te gjithe femijet nga mosha 8 deri 14 vjeç.

 

Çdo te shtune duke filluar nga data 17 Shtator

 

Ora 09:00 – 13:00

error: Content is protected !!