Skip to content Skip to footer

Inteligjenca Emocionale EQ

Trajnim për shkathtësite e buta

Indikator kryesorë për 4 faktorë suksesi:

  • Sa jemi efektiv- Komunikim efektiv
  • Cilësinë e Marrëdhenjeve tona private dhe profesionale- Krijimi i besimit tek të
    tjerët
  • Kualitetin e jetës- Shëndeti mendor dhe menaxhimi i kohës
  •  Mirëqenien- menaxhimi i shqetësimeve, stresit
  • Testi i inteligjencës Emocionale

Data e trajnimit: 19.11.2022

Numri maksimal i participantëve 15 për të përfituar maksimalisht.

 

 

Trajner: Abdullah Veliu

Struktura dhe kohëzgjatja e trajnimit: 09:00 – 16:30

09:00-10:30
Pasqyrime/Vështrime për Inteligjencën Emocionale
Modeli SEI EQ
Aktivitete të ndërmjetme

 

10:30-12:00

SHTYLLA 1:NJIH VETEN

Rritja e Fjalorit Emocional Njohja e Modeleve Aktivitete të ndërmjetme

 

13:00-14:30
SHTYLLA 2: ZGJIDH VETEN
Aplikimi i të Menduarit për Pasojshmëritë
Navigimi i Emocioneve
Motivimi i Brendshëm
Ushtrimi i Optimizmit
Aktivitete të ndërmjetme

14:30-16:00
SHTYLLA 3: JEP VETEN
Rritja e Empatisë
Ndjekja e Qëllimit Fisnik
Aktivitete të ndërmjetme
Përmbledhja e ditës/Reflektime

16:00-16:30
TESTI I INTELEGJENCES EMOCIONALE

Objektivat e përgjithshme të trajnimit:
Pjesëmarrësit do të fitojnë njohuri të përgjithshme për rëndësinë e inteligjncës emocionale në jetën tonë të përditshme, rëndësinë e emocioneve në vendimet private dhe profesionale. 

Ndarja me pjesëmarrësit të studimeve të fundit në dobinë njohjes dhe rritjes së inteligjencës emocionale, duke ditur se kjo e fundit është indikator kryesorë për 4 faktorë suksesi: Efektiviteti, Marrëdhëniet, Mirëqenia dhe Kualiteti Jetës.

Të dhënat për trajnerët

Abdullah Veliu


Konsulent dhe trajnues i certifikuar për mbështetjen e ndryshimit pozitiv, për të rritur performancën në nivel personal dhe profesional duke përdorur Modelin SEI mbi inteligjncën emocionale.
Specialist i zhvillimit te biznesit dhe menaxhimit te projekteve me përvojë pune 22 vjecare në nivel kombëtar dhe rajonal.
Punon me sukses dhe drejton ekipe të ndryshme në një sërë industrish duke përfshirë logjistikë, agrobiznes, ndërtimtari, media, marketing dhe e-commerce.

Mënyra e pagesës:

Icon

Banka BPB

Transfer ose Deponim
Euro5000

Emri i Kompanise:

Burim Ibishi BI


Adresa: Rr:

B Andrea Aleks Prishtine


Llogaria:

1307001003429139

 

Icon

TEB Bank

Transfer ose Deponim
Euro5000

Emri:

Burim Ibishi

 

Llogaria: 2011000068137690

 

Adresa: 

Sofali-Prishtine

 

Icon

Pagesa ne kesh

Pagesa mund te behet CASH
Euro5000

Pagesa Kesh mund te behet ne:

  • Mimmo Baby Shop  (rruga B para Royal Mall)
  • Depileve.ks ( rruga B para Royal Mall, mbrapa Rosman)
  • The Language Space ( Ndertesa NARTEL ne Lakrishtë / Dardani, kati i 4)

Për informata shetese:   +38349903927

Apo klikoni ne logot e meposhtme dhe na ndiqni ne rrjetet sociale.

 Lokacioni:

Lagja: Pejton

error: Content is protected !!