Skip to content Skip to footer

Shkathtësitë e të bërit biznes

Trajnim për avancimin e shkathtësive biznesore

Data e trajnimit: 19 Nëntor 2020 – 9:00-17:00 h

Numri maksimal i participantëve 15 për të përfituar maksimalisht.

Trajnimi është gërshetim i eksperiencës dhe anës akademike të trajnerëve duke u bazuar në
mundësit dhe kulturën që ofron Kosova dhe përgatitjen për të qenë konkurrues në tregun rajonal.


Veçantia e trajnerëve është se kanë përvojë në institucione të ndryshme dhe njëkohësisht janë
themelues dhe pronar të bizneseve


Mënyra e trajnimit është boot camp

Temat:

 • Si të udhëheqim (lidership dhe menaxhment) 
 • Si të krijojmë strategji 
 • Si ta nxisim kreativitetin 
 • Si të delegojmë 
 • Etika në biznes 
 • Burimet njerëzore ( fokus regrutimi i stafit )

Kush mund të marrë pjesë:

 • Pronaret e bizneseve që kanë qarkullim nga 0 euro deri ne 300 000 euro
 • Personat që kane plan të hapin biznes ( start-up)
 • Menaxherët e korporatave dhe institucioneve.

Të dhënat për trajnerët

Burim Ibishi

Mbi 22 vjet përvojë profesionale

19 vjet përvojë ne sistemin bankar (Procredit bank, Raiffesien bank, TEB)

Themelues i dy kompanive "Depileve.ks" dhe "TIP"

Bashkëthemelues i "Mimmo baby shop"

Ish drejtor i kompanisë prodhuese/ procesuese “Oshaf”

Opinionist për tema profesionale

Magjistër, i martuar, me 3 fëmijë

Chris Wilson

Më shumë se 25 vjet përvojë me “Goldman Sachs Asset Management”, Chris filloi në vitin 1995 si këshilltar financiar.
Ai u zhvendos në bankingun e investimeve dhe punoi brenda atij departamenti deri në vitin 2009, ku mbuloi sektor të ndryshme dhe menaxhoi rreth 4.0 miliardë dollarë asete të klientëve.
Nga viti 2009 deri në vitin 2019, Chris ishte Shefi i Trajnimit Global të Menaxhimit të Aseteve për GS dhe ishte drejtpërdrejt përgjegjës për trajnimin e mbi 3000 punonjësve.
Në Dhjetor 2019, Chris bashkëthemeloi “The Language Space” dhe jeton me gruan e tij kosovare dhe vajzën.

Mysafir i trajnimit:

Kapllan Halimi

 • Themelues i kompanisë prodhuese vendor “Morea”
 • Ligjëruese në Kolegjin IBCM 2019- vazhdon
 • Sekretar në Ministrin e Bujqësisë 2010-2021
 • Wolrd bank – Project leader 2010-2020
 • Komisioni Evropian -Nacional Project Manager 2010-2015 Ministria e Arsimit- Shef i Departamentit për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Integrime Evropiane 2008-2009

 • Mënyra e pagesës:

  Icon

  Banka BPB

  Transfer ose Deponim
  Euro5000

  Emri i Kompanise:

  Burim Ibishi BI


  Adresa: Rr:

  B Andrea Aleks Prishtine


  Llogaria:

  1307001003429139

   

  Icon

  TEB Bank

  Transfer ose Deponim
  Euro5000

  Emri:

  Burim Ibishi

   

  Llogaria: 2011000068137690

   

  Adresa: 

  Sofali-Prishtine

   

  Icon

  Pagesa ne kesh

  Pagesa mund te behet CASH
  Euro5000

  Pagesa Kesh mund te behet ne:

  • Mimmo Baby Shop  (rruga B para Royal Mall)
  • Depileve.ks ( rruga B para Royal Mall, mbrapa Rosman)
  • The Language Space ( Ndertesa NARTEL ne Lakrishtë / Dardani, kati i 4)

  Për informata shetese:   +38349903927

  Apo klikoni ne logot e meposhtme dhe na ndiqni ne rrjetet sociale.

   Lokacioni:

  Lagja: Pejton

  error: Content is protected !!