Skip to content Skip to footer

Si ti rrisim fëmijët të sigurt -
Rregullat e arta

Trajnim për rritjen e fëmijëve në një ambient të sigurtë

○ Data e trajnimit: 5-7 shtator 2022

○ Trajnimi zgjate: 3 ditë

○ Orari: Nga 17:30 deri 20:00

 Lokacioni:

Emshir, Prishtinë

Rruga Rexhep Krasniqi,

mbi Meridian

○ Çmimi: 50 Euro

○ Numri participantëve: 15 për të përfituar maksimalisht

Trajnimi është gërshetim i eksperiencës dhe anës akademike të Prof. ass. Mimoza Shahini kurse qëllimi i trajnimit të ndihmojmë prindërit të krijojnë marrëdhënie të ngushta me fëmijët e tyre duke inkurajuar pavarësinë e tyre.

Kush mund të marrë pjesë:

  • Çiftet ose njëri nga prindërit që kanë fëmijë nga 0 deri në 11 vjeç

Temat:

  • 10 rregullat për të rritur fëmijët
  • Si të rrisim fëmijët të sigurt
  • Si të ndalojmë shqetësimet se sa prind i mirë jeni
  • Si të rrisim vetëbesimin tek fëmijët
  • Pavarësimi i fëmijët
  • Si të ndikojmë tek fëmijët për të mirë

Të dhënat për trajnerët

Prof. ass. Mimoza Shahini

• Doktor i Shkencave Mjekësore në Universitetin e Vjenës në Austri
• Specialiste në Psikiatrinë e Fëmijëve dhe Adoleshentëve Terapiste familjare Këshilltare Ndërkombëtare e “Shoqatës Botërore të Psikiatrisë për Programin Global për Fëmijët”
• Anëtare e Bordit të Gazetës Evropiane  “Developmental Translational Psychiatry”,
• Presidente e "Asociacionit për Shëndetin Mendor për Fëmijë dhe Adoleshent". ” dhe “Shoqata e Kosovës për Terapi Familjare”
• Themeluese e “Qendrës për Shërbime dhe Zhvillim Humane”
• Ligjëruese në shumë universitete dhe kolegje në Kosovë dhe Shqipëri

Për informata shetese:   +38349903927

Apo klikoni ne logot e meposhtme dhe na ndiqni ne rrjetet sociale.

Mënyra e pagesës:

Icon

Banka BPB

Transfer ose Deponim
Euro5000

Emri i Kompanise:

Burim Ibishi BI

Adresa: Rr:

B Andrea Aleks Prishtine

Llogaria:

1307001003429139

 

 

Icon

TEB Bank

Transfer ose Deponim
Euro5000

Emri:

Burim Ibishi

 

Llogaria: 2011000068137690

 

Adresa: 

Sofali-Prishtine

 

Icon

Pagesa ne kesh

Pagesa mund te behet CASH
Euro5000

 

Pagesa ne CASH mund te behet edhe ne vendin paraprak ku behet trajnimi!

 

 

error: Content is protected !!